Tenk Positivt

   
 

Hovedside

Vannårer

Magnetfelter

Vannsøk

Unaturlige fenomener

Positiv tankegang

Hus- undersøkelse

Radon

Prisliste

Lov om alternativ behandling

Omtale i Medium

Gjestebok

Site Meter

 

 

     


Siden jeg var en guttunge har jeg visst at jeg kunne kjenne ting som ikke alle andre kunne kjenne.

Etterhvert skjønte jeg at det handlet om å være bevisst vannårer og magnetfelter og hvilken betydning disse hadde for meg selv og mitt velbefinnende. Senere da for andre mennesker og deres bomiljø. Jeg kunne/kan gå i områder og kjenne på positive og negative energier/strålinger. Også om det har vært hendelser i gammel tid på stedet, inngripelser i naturen,  er det noe jeg kan kjenne.
Vikingtiden og historien fra denne tidsepoken har alltid interessert meg og har lest en god del litteratur om dette. Besøk på mange historiske viking - boplasser og urørte gravhauger fra vikingtiden, har bare ytterligere øket min interesse. Også naturfolk og deres filosofi og livsførsel er for meg et spennende felt jeg aldri får nok av.

Først v/ 25-års alderen fikk jeg mitt første møte med det ukjente. Det var ikke noe vondt i dette møtet, men derimot godt å endelig VITE hva som i alle disse årene hadde berørt meg.
Noen år senere startet jeg så opp Tenk Positivt. Jeg hadde fått en personlig bevisshet om hvilke evner jeg hadde og at jeg ville bruke dem til å hjelpe andre mennesker.

Vennlig Hilsen Rune T. Helland

 

 

 

 
Tekstforfatter: Jannicke Vik i samarbeid med Rune T. Helland
 
Tenk Positivt © 2009